Nederlands » Perfect Oldtimer Detailing NL » Oldtimer package NL

Oldtimer package

U BENT IN HET OUDTIMER- OF KLASSIEKE AUTOBEZIT?
U wilt ongetwijfeld lang plezier hebben van uw oldtimer / oldtimer.

 

Het respect en de liefde die je hebt voor je auto is het respect en de passie waarmee we oldtimers terug in hun oude glorie brengen.

 

Oldtimers hebben een andere aanpak nodig dan de auto's die nu worden gemaakt.

De verf is anders en dient ook behandeld te worden met andere materialen en producten.

Oldtimers hebben meer chroomwerk, veel kwetsbaardere stukken en vragen veel tijd en de grootste zorg om het weer in de oorspronkelijke staat terug te brengen. Zijn er onderdelen aan de auto die niet te behandelen zijn, laat het ons dan ook weten. Dit alles wordt vooraf besproken met de mogelijkheden hiervoor. Het patina in de verf kan worden behouden. (behoudt ook de waarde van de auto)

Mochten er echter onderdelen zijn die u graag gespoten wilt hebben, dan kunnen wij dat ook voor u verzorgen. We werken samen met een gespecialiseerd bedrijf dat de kleur op maat maakt en ook de onderdelen perfect injecteert.

Ook het interieur kunnen wij volledig verzorgen, inclusief het inkleuren van het lederen interieur. Dit geheel naar uw wensen.

Voor het oldtimerpakket wordt een afspraak gemaakt om ter plaatse bij u thuis een diagnose te stellen en u een offerte per mail te bezorgen.

Heeft u een wagenpark met oldtimers die een onderhoudsbeurt nodig hebben, dan kunnen wij ook een offerte voor u opmaken.

 

Hieronder ziet u een voorbeeld van wat er mogelijk is voor uw auto.

Mercedes 420 SL

Ook op ons youtube kanaal vind je diverse voorbeelden.